НДСВ направиха промоционална колоездачна обиколка във връзка с утрешното почистване на римския форум в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 11.06.2005Коментари ()1663
©
Тази сутрин 10:00 часа стартира обиколката с колела, организирана от НДСВ за разясняване и популяризиране на подетата инициатива за почистване на Римския Форум. Утре Милен Велчев и кандидатите за народни представители от листата на НДСВ в 10:00 ч. ще се съберат на източната страна на Форума, зад Централна поща. Там те канят и всички желаещи да се включат в почистването. "Да покажем нашата историческа идентичност на Европа! Да се погрижим за паметниците на Пловдив!", призовават жълтите политици.
Днес те обиколиха Гребната база и пазара на ул. Младежка. По пътя си разясняваха на гражданите как могат да се включат в утрешното почистване на разкопките.
По късно кандидат-народните представители от НДСВ Валери Цеков, Нонка Матова и Мая Георгиева присъстваха на Годишното тържество и изпращане на бъдещите първолаци на детска градина „Дъга от Мечти” в ресторант „Прима” на бул. 6-ти септември.


Още новини от Избори 2005:

https://www.plovdiv24.bg/novini/izbori2005/NDSV-napraviha-promocionalna-koloezdachna-obikolka-vuv-vruzka-s-utreshnoto-pochistvane-na-rimskiya-forum-v-Plovdiv-7717
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.