Предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:00 / 14.06.2005Коментари ()1904
От 10:00 ч. кандидати за народни представители на ОДС ще бъдат на стадион “Спартак” на организирания футболен турнир за деца.

Днес в 11.00 ч. в зала “Съединение” на Историческия музей (пл.”Съединение”1) офицално ще бъде представен уникалния справочник на пловдиските улици и площади. Изпълнители на проекта са Община Пловдив, Исторически музей-Пловдив и Агенция “Бизнес”. Още по темата: Справочник на улиците и площадите в Пловдив.

От 11:00 часа в Родопския пансион народните представители от НДСВ Владимир Дончев, Валери Цеков, Цонко Киров ще дарят юнските си заплати на домовете за деца лишени от родителска грижа в Пловдив. По инициативата на народните представители министър Милен Велчев ще дари равна по стойност сума.
Сутринта кандидат-народни представители и членове на предизборния щаб на НДСВ ще се включат в кръводаряването организирано от БЧК.

Също от 11:00 ч кандидат-депутат от "Коалиция на розата" начело с водача на листата Христо Бонев ще посетят пазарите в жилищен р-н "Тракия".

Отново в 11 часа, но в КЦМ – Пловдив водачът на листата на Коалиция за България в 16 МИР Захари Георгиев и икономисти от същата листа ще се срещнат с ръководството на предприятието. Проблеми и перспективи в развитието на комбината и неговият дял в икономическата структура на Пловдив ще представи директорът Никола Добрев.

От 12:00 ч. ще се проведе редовна пресконференция на ОДС в х-л “Тримонциум” зала “Пълдин”.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstoyashto-za-denya-7755
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.