Електронен взрив в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 18.03.2009Коментари ()2500
В края на миналата седмица, на "фаталната" дата петък, 13-и, в Пловдив се състоя едно от най-впечатляващите събития в електронната история на Пловдив. Mark Knight не спря да пуска и танцува повече от 3 часа и половина зад пулта в Баня Старинна. Двете зали на старата турска баня побраха над 1200 човека, а опашката от желаещи да влязат започна още с отварянето на вратите. Първото гостуване в Пловдив на електронния рицар Mark беше истински взривяващо и невиждано до този момент шоу. Диджеят се забавляваше заедно с публиката през цялата нощ, не спря да се снима с всеки желаещ, да раздава автографи и да танцува с феновете си. "Това е едно от най-уникалните места, на който някога съм имал шанс да бъда. Тълпата беше повече от страхотна. Много благодаря на DJ Mag, че избра мен за специален гост на това парти," сподели за вечерта Mark Knight.

Първото парти на DJ Mag в Пловдив е едно от малкото случили се досега у нас събития с подобен впечатляващ български line-up. Най-големите и известни родни диджеи и промоутърски агенции - DJ Steven и Ясен Петров /Metropolis/, DJ Balthazar и JackRock /Renesanz/, Iv! & Groove /Ellectrica/, взеха участие в партито на списанието.

Сред изненадите на вечерта беше уникална арт инсталация "Life is Lies" от светлоотразително фолио, която можеше да бъде прочетена само чрез светлината на прожекторите, както и живата връзка между главната и втората зала посредством проекция директно на една от стените на Баня Старинна.



Още по темата: общо новини по темата: 1
13.03.2009 »

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Elektronen-vzriv-v-Plovdiv-81824
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.