Освен седми зам.-кмет назначават и двама нови директори в общината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:30 / 25.03.2009Коментари ()2334
© Plovdiv24.bg
Освен дискутиранираната от известно време длъжност на седми заместник-кмет, чийто ресор официално ще бъде "Децата, младежта и спорта", на общинската сесия утре ще се гласува и предложението на Славчо Атанасов за разкриването на още две важни нови работни места в общинската администрация, предаде репортер на Plovdiv24.bg.  

"Става дума за още един директор, който ще отговаря за евроинтеграцията, като поема подготовката и изпълнението на проектите. Втори директор ще помага и на икономиката, защото работата там е много. Така двете дирекции ще имат по двама директори", коментира председателят на Общинския съвет Илко Илиев пред журналисти влязлото в извънреден порядък предложение, което обаче е минало и утвърдено в постоянните комисии.

Мотивите на кмета са, че с първото назначение Пловдив ще отговори на все по-нарастващите предизвикателства за успешното включване в процеса на европейската интеграция, а второто ще допринесе за по-добрата оптимизация, ефективност и ефикасност на работата. И двамата ресорни заместник-кметове - Ганчо Колаксъзов и Александър Константинов, са представители на коалиционния партньор БСП.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Osven-sedmi-zam-kmet-naznachavat-i-dvama-novi-direktori-v-obshtinata-82882
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.