Калековец продължава да тъне в кал, кметът не спази обещанията си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 03.04.2009Коментари ()1608
© Plovdiv24.bg
Улица "Демокрация" в село Калековец е потънала в кал вече близо четири месеца, след като фирма е разкопала отсечката за полагане на тръби, както Plovdiv24.bg писа преди време. Живущите там се оплакват от бездействието на управниците и поради пълното информационно затъмнение, което им налагат. Улицата води към местното училище и ежедневно по нея минават децата от селото, както и възрастните, на които им се налага да излизат за работа.

Преди два месеца репортер на Plovdiv24.bg разговаря с кмета на Калековец Кольо Миланов, който обясни, че е направен опит да се изгребе калта, но машината е затънала и са се отказали. Сега очакват тя да изпръхне дотолкова, че премахването й да не създава особени трудности. Иначе хората имали готовност за работа. Кметът Миланов обеща това да стане след ден-два.

Два месеца по-късно няма никакъв резултат, сигнализираха отново в редакцията потърпевши. "След като излезе статията във вашата медия и се прибрах от работа, само пред нас бе почистен тротоара еднократно. Приех това като знак, че кмета ни си е обидил, че сме потърсили помощта ви", обясни една от потърпевшите.

Кметът не бе открит за коментар на действията или по-скоро бездействието на своята администрация.

Plovdiv24.bg ще продължи да следи случая.



Още по темата: общо новини по темата: 1
09.02.2009 »

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kalekovec-produlzhava-da-tune-v-kal-kmetut-ne-spazi-obeshtaniyata-si-84276
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.