3 пътно-транспортни произшествия с трима ранени са станали през изминалото денонощие в региона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:34 / 19.08.2007
1061
Около 8.30 часа в района на манастир „Успение Богородично" в местността „Кръстова гора" неизвестен автомобил при заден ход блъска 83-годишната пешеходка Ц.В. от Перник, която се е намирала на тротоара. Възрастната жена е откарана в болница, където е установено, че е с фрактура на горната част на лява бедрена кост.

В 17.50 часа в дежурната е получено съобщение за друг пострадал пешеходец. По първоначални данни пред автогара „ЮГ" на бул."Хр. Ботев" при неправилно пресичане извън обозначената пешеходна пътека 83-годишният А.В. от Пловдив е бил блъснат от движещия се с несъобразена скорост лек автомобил „Ауди 80" с водач К.Г./63/ от Пловдив. Пострадалият е настанен в болница с фрактура на черепа и с опасност за живота. Пробата с дрегер на пешеходеца отчела 1,40 промила алкохол в кръвта.

77-годишна пешеходка се е отървала с контузии по тялото при катастрофа и след преглед е била освободена за домашно лечение. Инцидентът е станал вчера на кръстовището на бул."Н. Вапцаров" и ул."Македония". В 17.00 часа при пресичане от средна разделителна ивица на червен сигнал за пешеходците А.П. от Пловдив се блъска в ляво странично огледало на движещия се срещу зелен разрешаващ движението сигнал на светофара „Фолксваген Голф"с водач И.С./35/от Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).