32 спецоперации в малките населени места на областта за месец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:24 / 06.03.2013
1078
През февруари в малките населени места на областта бяха проведени 32 специализирани полицейски операции за своевременно решаване на проблемите, свързани със сигурността и повишаване ефективността на действията на МВР по превенция и противодействие на престъпността. По време на операциите бяха разкрити 14 престъпления, проверени 482 лица, като 15 от тях бяха задържани. 

При проверките на 315 моторни превозни средства и селскостопански машини бяха съставени 124 акта по Закона за движение по пътищата, а глобените с фиш бяха 66. За нарушения на Закона за българските лични документи на 106 души бяха съставени актове. 

В резултат на извършените специализирани операции бяха образувани 46 досъдебни, бързи и неотложни производства. И през февруари предмет на кражбите в малките населени места бяха предимно черни и цветни метали, части и вещи от МПС, земеделски пособия, покъщнина и инструменти. 

Друг вид характерни престъпления в тези райони през споменатия период бяха кражбите на домашни животни, често оставяни без надзор извън населените места.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).