ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
60 деца от Варна бяха блокирани от снега на „Копривките”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 03.01.2007Коментари (25)4560
©
Около 60 деца от Варна са престояли повече от час на пътя в местността „Копривките” над Пловдив, блокирани от 35 сантиметровия сняг, който вали от снощи. Децата са били принудени да ходят пеша и да пренасят на ръце багажа си до хотела около километър и половина.

Иван Джостов, случаен клиент на хотела и бивш военен от армията е помогнал на учениците и техните ръководители за пренасянето. Джостов е звънял няколко пъти до кметството в Куклен, от където му е отказана помощ с въпроса „ Вие плащали ли сте си данък смет”. От управата на хотел “Копривките”, където децата са дошли на лагер, също са се обаждали в кметството още в 7.30 часа и по-късно, но от там на няколко пъти са им обещавали помощ, която все още не е пристигнала.

От кметство Куклен, отговарящи за сметопочистването на този пътен участък, отговориха за Дарик радио, че нямат информация за закъсали на пътя деца и не им е искана помощ. Зам. кметът Юксел Расим дори се закани , че ако от хижите не са доволни, цитирам ”ще обърнем тоягата”, защото „хем искат да не плащат данък смет, хем искат да ги чистят”.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
orhan
на 07.01.2007 г.
0
 
 
And if you want to talk to me personally that's my skype account lunnar2
orhan
на 07.01.2007 г.
0
 
 
And if you want to talk to me personally that's my skype account lunnar2
Orhan (kuklen)
на 07.01.2007 г.
0
 
 
Синко, виж сега. К'ва буря, к'ви преспи ти ненормален ли си. Говорят ти за шосеен път, малоумник. А ако ти или някои друг може да ми докаже че ти, аз или някои друг сме "чисти" турци значи си амсалак, ама пълен. Щял да ме изгони от джамията, пфффф ти за какъв се мислиш? Колко пъти си ходил на джамия, колко пъти си чел корана, колко молитви знаеш? Ако са повече от моите тогава ще ми говориш. Ама като ти гледам акцента на турски нищо чудно да си от изгрев или столипиново. А затова че колко съм грамотен не те интересува, като ме стигнеш и ме надминеш тогава можеш да оплюваш. Разбра ли, щот неведнъж съм учил и учители, а пък това колко курса имам изкарани няма да ти казвам, защото както гледам в тая твоя куха манерка неможе да се налее разум и с твои тези очи които не виждат истината ще си останеш заблуден бастун. Кво да ти кажа. Stupid people like you are everywhere, but is't too bad, that they can't understand how stupid can be they. I would like to change their mind to better but I can't. According to me you are a fool like they, but try to be different and then you can talk to me about my computer literacy ok? See u.
Делиорман
на 06.01.2007 г.
0
 
 
Значи точно съм познал, че си загубеняк. Защото все още не знаеш за какво става реч.Какви ти 20 минути, ако е буря и преспи! И какви ти три водки, докато дойдел снегорина. Вай, аллах, хората ти говорят за деца, бе безмозъчен! Ако искаш да знаеш, аз съм чист турчин, но ако позная такъв като тебе или като онзи зам.кмет, дето го защитаваш, ще те изгоня от джамията! Аллах керим - ще те изгоня! Такива като вас не могат да виреят в нашия миллет! Айда шинди кач бурдан, ачан...И не се вясвай повече в този сайт, пък и не ти е мястото тук, защото на постингите викаш "постове". Върви да псе ограмотяваш компютърно!
куклен
на 06.01.2007 г.
0
 
 
Първо: не съм зам. кмета но го познавам; второ смятам че при такива случаи не се търсят заместниците; трето: ако смяташ че 1.5 км пеш е бедствено положение значи не си нормален. При най-лоши обстоятелства ги изминават за 20 минути, при най-лоши. Докато дойде снегорина те ще са изпили вече 3 водки. И за мнението ти че насаждам етническо напрежение: още по-ненормален си, ти прегледал ли си първите постове за какво става дума? виж ги и пак ми кажи за етническа нетръпимост от кой се насажда. А, и да ти кажа, че обидите са първи признак на невъзпитаност. Смятам че, можеш да го прикриеш. Така че опитай.
Делиорман
на 06.01.2007 г.
0
 
 
Ако в Пловдив има прокуратура, да бъде така добра и тя да си изпълни задълженията към държавата: дело по бързата процедура!! И да го пита този синковец и за съдържанието на постинга му в този сайт: не съдържа ли привкус на насаждане на етническо напрежение? /Повод за второ дело!/ Явно е кой стои зад ника "Куклен" - самият заместник-кмет, който е решил, че кметството си е негов личен конак.
Делиорман
на 06.01.2007 г.
0
 
 
Не го знам този, дето се е писал "Куклен", кой е. Но съм сигурен, че е загубеняк, защото въобще не е разбрал за какво става дума.Слушай, загубеняко! Никой не те пита турчин ли си или не. Хората ти казват, че НЕ СИ ПОМОГНАЛ НА ДЕЦА! Ясно ли ти е?! Не си помогнал на деца в беда! За каква Европа ми говориш и прочие глупости. Ти просто си за затвора!За неизпълнение на държавните си задължения - в затвора! Ти помогни на децата, пък после си оправяй сметките с онзи, дето не си бил платил. Затова се омитай от службиц-ата, от която смучеш наши пари! И се извини тук на хората! Защото, ако някога закъсат пак в твоя район възрастни хора, с пълно право ще обърнат автобуса към кметството и трябва да ти е ясно как ще се разправят с тебе!
Aнонимен
на 06.01.2007 г.
0
 
 
Доколкото разбрах,са ходили 1,5 км пеш и товя било страхотен проблем.Някога децата, особено в планинските селиша, а може би и сега , са ходели много повече всеки ден, за да отидат и се върнат от училище.Ако не става дума за първолаци или з болни пенсионери,дали е проблем да си направиш една разходка километър и половина, и то по щосеен път?
куклен
на 05.01.2007 г.
0
 
 
Значи, пържото което искам да коментирам е, 4е цитатът "ше обърнем тоягата" е перефразиран. Второто което знам от личен опит е, че ако не си платиш - не получаваш. Така де, като идеш до магазина никои не ти дава без пари. После като си умрял от глад да не би да е виновен продавача. Както е в случая. Кои е виновния!? Дали е виновен зам. кмета г-н Расим, който при първия сигнал е пристигнал на место да види какво е положението? Дали е Община Куклен на която не са платени пари за снегопочистването? Дали децата? Дали някой друг които не си плаща сметките? Решете сами. Единственото което прави по силно впечатление е че навякъде изникват ОГРАНИЧЕНИ хора които трябва да винят други заради техния произход или вяра. Немога да разбера ако г-н Расим беше американец дали щеше да е същият подход към него? А в никакъв случай не трябва да е така. Влезнали сме вече в Европа но все повече но нямаме никакъв напредък. К'во като е "турчин" (макар че в личната му карта пише: Гражданство: Българско). И ето пак виновен е "Турчина". Защо? Зашото трябва да си затворим очите за истинския виновен. А не не последно място към господина които щял да се дигне до тук - Заповядайте. Незнам кой ще ви стигне и кой-не.
Николай Иванов
на 04.01.2007 г.
0
 
 
Някога 50 МПС на Автостопанство-2 почистваха 24 часа пътя и нямаше проблеми!Господина Расим да не се заканва ,а поради своята безчовечност към децата да си подаде оставка!Господа журналисти-ваше гражданско право е да накарате този зам.кмет да се извини на децата и да си подаде оставката.Очаквам Ваша гражданска позиция и реакция. Господин Областен управител Тодор Петков-това е и за Вас жълт картон! Нима имат място в администрацията- хора като господин Расим !Той ще обърне тоягата към най-скъпото на Родината ни-ДЕЦАТА!СРАМ И ПОЗОР!Очакваме и Вашата гражданска позиция и решение към този самозабравил се господин
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: