Адска катастрофа на магистрала "Тракия" край Пловдив, има много ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
22:11 / 28.07.2013
9461
Седем души са пострадали при верижната катастрофа при 133 км на АМ "Тракия" в посока Пловдив. Всички пострадали са с травми на главите. Две момчета от Стара Загора имат гръдни травми и по краката. При катастрофата има пострадали холандски граждани - 40-годишен мъж и детето му на 8 години. 51-на годишна жена, която е пътувала в автомобил с белгийска регистрация, също е сред пострадала. 

Около 15.00 часа автомобил с белгийска регистрация е излязъл от пътното платно и се е забил в нива. Малко по-късно на същото място три автомобила са се блъснали един в друг, вероятно оглеждайки мястото на инцидента.

Най-тежко пострадали са пътниците, които са пътували в автомобил със старозагорска регистрация - две жени - на 48 години и на 26 години, и две момчета на 15 години и 19 години. Няма опасност за живота на пострадалите, като всички са настанени в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Движението по магистралата е възстановено около 18.30 ч.


Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).