Без коментар! Вижте затъналото в боклук и воня Марково!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
08:46 / 23.02.2012
9773
Пореден сигнал за занемарено сметоизвозване в Марково се получи на електронната поща на Plovdiv24.bg от възмутен жител на селото. Смятаме, че всякакви думи, коментари и празнословия са излишни! Жителите на Марково просто са бесни на своя кмет! Убедете се сами:

Здравейте! Живея във вилната зона на село Марково, където боклукът не е почистван повече от месец и половина. А някои го наричат "Бевърли Хилс" - квартала на баровците и заможните пловдивчани, предпочели да избягат от шума, пренаселеността и мръсотията на големия град! Уж живеем в 21 век! Нямам думи! Без коментар съм!!!

Plovdiv24.bg припомня и един друг сигнал, който датира от 14 февруари тази година:

"Елате да видите какво става в селото, ако въобще успеете да стигнете, защото най-вероятно ще закъсате. Сняг и лед имаме, колкото си искате, особено по пътищата. Изобщо не се чисти, боклукът също се трупа. Селото е непроходимо. Миналата седмица кметът обясни, че тракторът, който трябва да чисти селото, няма гуми и нафта. Днес обаче кметът е върху трактора, от сутринта празнува "Трифон Зарезан" и вместо тракторът да чисти улици, тръгна да кара кмета да зарязва лозята. Това е меко казано скандално и цинично", оплака се преди седмица наша читателка.

Виж коментарите (32)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).