Болницата в Пазарджик с обновен хирургичен блок

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:11 / 09.10.2004
1942
Днес в Многопрофилната болница за активно лечение Пазарджик бе открит напълно реставрираният хирургичен блок, средствата за който бяха отпуснати от Червен кръст Фолгария и Мисионерско дружество "Фолгаретано" - Италия, съобщи радио Деж. Лентата на обновения операционен блок преряза заместник посланикът на Италия в Република България г-н Стефано Бианки. Дарени бяха лещи за очното отделение и 1000 евро за закупуване на мляко. Благодарност към спонсорите изказа главният лекар д-р Митев, който сподели, че новите условия за работа са несравними и пожела здраве на колегите си, които ще работят там.
На откриването присъстваха председателят на дружество "Фолгаретано" Маврицио Струффи, народните преставители Милена Милотинова и Валентин Милтенов, областният управител на Пазарджик Иван Димитров и председателят на Общинския съвет Тодор Попов.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Бивш военен пилот за инцидента край "Граф Игнатиево": Избрали са ...
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).