Брациговец преби жена си до смърт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 05.10.2007
1705
Мъж от Брацигово е обвиняем за убийството на съпругата си. Във вторник сутринта в пещерската болница пристигнал 40-годишният Т.Я. от Брацигово. Той докарал с автомобил 34-годишната си съпруга Т.Я., а след направения преглед дежурният лекар в болницата констатирал смъртта й. За случая незабавно е уведомена полицията, а на мястото пристигнали екипи на РПУ-Пещера.

Сигнализирана е и Окръжната прокуратура в областния град. Направен оглед от дежурна група под ръководството на дознател. Станало ясно , че по тялото на жената има следи от насилие. Трупът е транспортиран в "Съдебна медицина"-Пазарджик за аутопсия. Т.Я. е задържан за срок от 24 часа в ареста на РПУ-Пещера.

Окръжна прокуратура-Пазарджик е удължила ареста със 72 часа. Предстои в съда да бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" на извършителя. Работата по случая продължава.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).