Бургазлия задържан за кражби в пловдивско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:04 / 30.06.2005
615
В ареста на ОСС- Пловдив е задържан В.И./ 29 г./ от бургаското село Камено. Младежът е заподозрян в извършването на няколко кражби и отнемане на автомобил на територията на селата Ягодово и Крумово.
От 12 май до 27 юни тази година мъжът, който преди около 5 години бил избягал от бургаския затвор, където лежал за обири, успял да извърши опит за кражба и 6 кражби. От домове в споменатите села бил задигнал три мобилни телефона, златен синджир и 1180 лева, а от гараж в Крумово противозаконно отнел лек автомобил “Фолксваген”. Още през 2001 година В.И. е бил установен от полицаите на V РПУ като извършител на кражба на голяма сума пари от село Ягодово, но тогава той се укрил и успял да избяга в Гърция. В началото на май се върнал в страната. При задържането му полицаите са установили, че личната карта и свидетелството му за правоуправление са фалшиви. Работата по документиране на престъпната дейност на В.И. продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).