Бюрата на Western Union в Пазарджик може да бъдат закрити

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:51 / 29.03.2005
4083
Най-вероятно ще поискаме да бъде отнета дейността на тези бюра. Това съобщи шефът на звеното на пазарджишките антимафиоти майор Георги Грозданов по повод акцията , при която бе разбита трета група, занимаваща се с износ на проститутки за Западна Европа, съобщава PA media. Тези бюра определено ще имат проблеми, закани се и директорът на РДВР Пазарджик полк. Жоро Стоицев и поясни, че те са създадени за улеснение на гражданите, а не за пране на пари. Средствата от дейността на “жриците на любовта” от Австрия са получавани от несъществуващи лица, дори и от лица, които в момента са в чужбина. Трябва да се въведе ред на получаването на парите, отсече полк. Стоицев.
Освен преводите чрез Western Union парите са пренасяни в България и с транспортни средства. Схемата е идентична с тази, прилагана от Телбизов и Киро Лозенеца.
Двамата пазарджишки топ полицаи смятат, че ще има още групи, чиито организатори ще бъдат арестувани.
Фактът, че Пазарджик се прочу със сводничеството, е може би в резултат на това, че ние сме се заели с този проблем, за да го решим, предположи полк. Стоицев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).