Честват 10 години от обявяването на Баня за град

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 01.09.2012
978
Вече трети ден съветници от ГЕРБ в ОбС Карлово участват в отбелязването на 10 години от обявяването на Баня за град. Те ще се съберат и тази вечер на тържественото честване на юбилея на площада пред читалището, съобщи председателят на групата Данка Зидарова-Люртова.

Тя припомни, че от началото на годината по предложение на д-р Красимир Колев от групата на ГЕРБ Общинският съвет е предоставил безвъзмездно за управление за срок от 3 години спортната площадка към Младежкия дом в град Баня на едноименния спортен клуб по хандбал. Така той ще може да кандидадтства за реконструкция на част от площадката по Програма на Министерството на физическото възпитание и спорта и по този начин ще се подобрят условията за спорт в курортния град.

"Имахме успешна инициатива на Младежи ГЕРБ Карлово - почистихме парка на градчето, а дамите от общинската структура на Жени ГЕРБ продължават да поддържат контакти с жените от Защитеното жилище. Не останахме настрана и от акцията на Специализираната болница за рехабилитация ДА ПОСАДИМ ЦВЕТЕ - след като миналата година чрез народния представител и общински ръководител на ГЕРБ Карлово Николай Петков предоставихме за парка на лечебното заведение пейки и кошчета за отпадъци, тази година посадихме отново с Николай Петков и с колегите от групата на ГЕРБ цветя", припомни председателят на групата.

За тържеството тази вечер поздравителен адрес до кмета на град Баня Емил Мартинчев и до жителите на града изпрати народният представител и областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област Димитър Лазаров. Като се честити празника на града, в адреса се казва:

"От името на народните представители от ПП ГЕРБ от 17 МИР и от ръководството на ПП ГЕРБ Пловдив Област аз Ви пожелавам да запазите ентусиазма и модерното мислене, присъщи за възрастта на град Баня, за да постигнете истински европейски облик. Уверен съм, че с природните дадености на лечебна минерална вода Баня може да се нареди в челните курорти не само у нас. Бъдете активни за това, защото то ще Ви даде ново самочувствие".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).