Цвета Караянчева в Куклен: Само с добро управление на средствата могат да бъдат реализирани големите проекти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 04.06.2024
1826
"Чакаме ви с нетърпение, защото разчитаме, че ще помогнете да реализираме няколко важни за община Куклен проекта. Три години всичко буксува, време е отново ГЕРБ да поеме управлението, за да вземат глътка въздух общините. С тези думи кметът на Куклен Мария Белчева посрещна водача на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева. Тя подчерта, че се надява при следващо управление на ГЕРБ да бъдат осъществени три важни инфраструктурни проекта – пътят Куклен – Брестник, околовръстният път на общината и пътят до туристическата зона "Копривките“ – хижа“Руен“. В общината имат неотложна нужда и от нова детска ясла, както и от обновяване на две паркови пространства.

"Доброто управление означава да се ползват не само регионалните, но и кохезионните фондове, за да се постигне развитие на общините. Само с добро управление на средствата могат да бъдат реализирани големите инфраструктурни проекти. Само така реално българите могат да усетят помощта от ЕС. А ГЕРБ може да ги управлява и да преобразява с тях както големите, така и малките населени места“, отвърна в отговор Цвета Караянчева.

Областният координатор Георги Мараджиев подчерта, че е важно освен за инфраструктура да се помисли и за младите хора, които непрекъснато напускат страната, в търсене на по-добра работа и заплащане. Той бе категоричен, че те не създават семейства в България, не защото не искат, а защото нямат средства. И за това е важно държавата да направи всичко възможно те да останат по-близо до дома си.

Представителите на ГЕРБ изтъкнаха, че ГЕРБ има програма за управление, в която е заложено работещите хора да имат полза от по-гъвкави възможности за заетост и допълнителна квалификация. Освен това са предвидени мерки за осигуряване на равни възможности на мъжете и жените както и тези за подобряването на условията на труд. Предвиждат се мерки като: трудова мобилност, "синя карта", допълнително стимулиране на пазара на труда и разширяване функциите на дневните центрове за деца. За реализиране на всичко това е нужна победа, с номер 22 на 9 юни!

Виж коментарите (0)

Още по темата (614):
28.06.2024 Новият областен управител на Пловдив встъпи в длъжност
27.06.2024 Проф. Александър Маринов: Реалната възможност да се състави правителство клони към нула
27.06.2024 Илия Зюмбилев: Оставам със силна вяра в Бог и в светлото бъдеще на Пловдив и областта
27.06.2024 Пловдив има нов заместник областен управител - Нурджан Караджова
26.06.2024 Иван Петков- Бебето: БСП е в огромна криза
26.06.2024 Изненадващо решение: Пловдив има нов областен управител!
Още новини от Регионални новини:
Голям пожар до газоразпределителна станция край Пловдив
ЧСИ продава "златен" имот за 1 млн. лв., предназначен за болница ...
Искат възстановяване на ракетна площадка за борба с градушките в ...
Кметицата на пловдивския Бевърли Хилс: За разлика от другите насе...
Пожар край Пловдив, екипите са на място!
Тотал щета след пожара в едно от най-близките до Пловдив села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).