Цветан Цветанов: Коалиции с БСП и ДПС са категорично изключени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:12 / 23.11.2013
1805
Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключени за ГЕРБ. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство. Това заяви в петък вечерта заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред над 200 души на семинар на структурите на ГЕРБ - Пловдив област. Цветанов и областният координатор на структурата Здравко Димитров се срещнаха в Хисаря с кметове, общински ръководители, общински съветници, секретари и членове от областните структури на партията. По време на срещата Цветанов подчерта, че миналата седмица вече по безспорен начин е проличал новия стратегически съюз в българската политика - този между БСП и ДПС. За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членки на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България, заяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че до сега винаги сме се явявали самостоятелно на избори и отново ще направим същото. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. Според Цветанов ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат. Зам.-председателят на ГЕРБ предупреди членовете на партията да не се поддават на политически натиск и репресии и даде пример със себе си и редицата съдебни дела срещу него. Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други.

Цветан Цветанов поднесе пред членовете на ГЕРБ - Пловдив област поздравленията и благодарностите на лидера на партията Бойко Борисов за участието им в митинга в Пловдив миналата седмица. В края на срещата Цветанов раздаде членските карти на новите членове в организацията по общини. 308 са желаещите от 17-те общини в областта, които се присъединиха към редиците на ГЕРБ, а още 70 вече са заявили желание да станат членове на структурите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш до скоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧС...
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска облас...
Въпреки усилията на пловдивските лекари почина жената, докарана с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).