Данчо Караджов от група "Сигнал": Дойдохме, за да подкрепим Диана Недкова за кмет на Сопот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:27 / 19.10.2011
3455
"Дойдохме, за да подкрепим Диана Недкова. Ние от "Сигнал" вярваме, че тя с екипа си ще възроди Сопот" - с тези думи се обърна към хората от Сопот легендарният солист на Сигнал снощи, когато беше заключителната предизборна среща със сопотненци на отбора на ГЕРБ в Местни избори 2011.
 
Минути преди да разкажат с музиката си историята на цяло едно поколение, на сцената в НЧ "Иван Вазов" излязоха кандидатите на ГЕРБ за общински съветници, кандидат-кметът за Общината Диана Недкова и кандидатът за кмет на село Анево Петър Тонков. 

"Всички ние написахме нашите "За" управлението на Сопот. Благодаря ви, че вие ги обогатихте с вашите "за", каза общинският ръководител Мариана Кацарова, втора в листата за съветници.

В емоционалното си слово след нея водачът в листата и кандидат-кметът за Общината Диана Недкова поиска доверието на своите съграждани, за да докаже, че "един кмет на Община може да бъде открит, честен, прозрачен и достъпен". "Постигнатият най-висок резултат за нас на предстоящите избори няма да наречем победа. Нашата истинска и голяма победа ще се случва през следващите 4 години, когато изпълняваме приоритетите си," заяви Диана Недкова.

За да подкрепят кандидатите на ГЕРБ за Сопот в града на Вазов бяха народните представители Димитър Лазаров и Николай Петков. "Ние всички сме "за" Диана Недкова и кандидатите на ГЕРБ за съветници и кмет на Анево. Мариана каза, че те знаят как да решават проблемите ви. Аз ще кажа, че те могат и че те искат да го направят. Задрасквайте с Х номер 2 в бюлетините за президент вицепрезидент, за кмет на Община и населено място, за съветници. Пожелавам успех, в който аз съм сигурен," заяви Димитър Лазаров.

Виж коментарите (2)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Регионални новини:
Печеливш до скоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧС...
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска облас...
Въпреки усилията на пловдивските лекари почина жената, докарана с...
Откриха паметник на капитан Петко войвода на 8 км от Пловдив
Пловдивско село: Нямаме вода, а водомерите въртят! За въздуха да ...
9 училища с нови корпуси от тази учебна година, едно от тях в Пло...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).