До края на месеца започват ремонтните работи по улици в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:20 / 04.06.2013
2679
Кметът на Община Асеновград обяви днес пред медии, че от следващия месец стартира изпълнението на Инвестиционната програма в частта за основни ремонти на улични настилки в Община Асеновград. Част от улиците в гр. Асеновград включват ул. "Апостол войвода", ул. "Безименна", ул. "К.Балтов", ул. "К. Пънев" в кв. Долни Воден, ул. "6-ти септември" в кв. Долни Воден, ул. "Христо Атанасов" в кв. Долни Воден, задблоковото пространство на бл. 10 в кв. "Изток", ул. "Родолюбие", ул. "Оряховска" и първия етап в изграждането на участъка, който не е асфалтиран на ул. "Искра". 

Един дългогодишен проблем, който седи пред ръководството на Общината е връзката между ул. "Капитан Андреев" и ул. "Поп Матей", която е трудна за изпълнение, но смятаме това да го приключим до края на тази финансова година-каза кмета д-р Караиванов. 

Други улици, които са включени по селата: ул. "Христо Ботев" в с. Златовръх, пътят за гробищния парк в с. Златовръх, отводняване на ул. "Рила" в с. Боянци, ул. "Детелина" в с. Патриарх Евтимово, ул. "Здравец" в с. Долнослав, ул. "Хан Аспарух" и ул. "Тракия" в с. Червен, ул. "Люти дол" в Нареченски бани, ул. "Мизия" и ул. "Калоян" до ул. "Долнославска" в с. Тополово, ул. "Св. Петка" в с. Мулдава, общинският път Асеновград-Лясково, ремонт на тротоарната настилка на ул. "Чая" с. Козаново, отводнителният канал в с. Конуш и заустване на канализацията, с.Тополово.

Има предвидени строително-ремонтни дейности в голяма част от селата. Ръководството на Общината е провело разговори с кметовете по селата и са преценили кои са най-неотложните ремонтни дейности, които е необходимо да бъдат извършени до края на летния период. Предстои и текущ ремонт на улична пътна мрежа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).