Драматична ситуация в "Долни Воден", момче излезе на покрива през капандурата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 24.01.2024
8532
Четири екипа огнеборци гасиха пожар в жилищна сграда в асеновградския квартал "Долни Воден". Сигналът за произшествието е получен малко преди 02.00 часа тази нощ. Огънят е тръгнал от стая на втория етаж от къща, а пламъците бързо се прехвърлили и обхванали мансардата над етажа.

18-годишно момиче и брат и младеж на 14 години обитавали мансардата, а в жилището под тях живеел техният баща. Мирисът на дим първо бил усетен от дъщерята, която слязла да потърси и помогне на своя баща. Димната клопка принудила момчето да излезе на покрива през капандурата.

Пристигналите пожарни екипи евакуирали семейството и изключително бързо овладели огнената стихия. Благодарение на професионализма им щетите са ограничени само до две от стаите, където всичко е изгоряло.

Медицински екип е оказал първа помощ на възрастния мъж, който е бил обгазен, а на по-късен етап са установени и изгаряния по ръцете му. Мъжът е настанен в болнично заведение. Дежурна оперативна група извърша оглед на щетите и ще установи причината за произшествието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор стреля през отворения прозорец на автомобила си в Пловдивс...
Казаха колко време за реакция са имали загиналите пилоти
Патриарх Даниил отправи съболезнования към семействата на загинал...
Намериха черната кутия на разбилия се край Граф Игнатиево самолет...
Кметът на Кричим отправи официално предложение до кмета на Пловди...
Двама шофьори са в болница след челен сблъсък край Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).