Двама възрастни изгоряха в домовете си, трети намерен мъртъв след четиримесечно издирване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 05.12.2004
1139
72-годишен мъж от Пловдив и 75-годишна жена от Рогош изгоряха вчера в домовете си при пожари, причинени от електроуреди.
Сигналът за пожара на ул.”Константин Геров” в Пловдив е подаден в 7 часа в Първо РПУ. По първоначални данни пенсионерът В.Г. е ползвал необезопасена ел.печка “Елва”, съобщиха от РДВР. Починал е вследствие на задушаване и изгаряния по лицето.
В 14 часа същия ден в Трето РПУ е подаден сигнал, че е възрастна жена е намерена мъртва в дома си на ул.”Ген. Г. Вазов” в Рогош. Няма данни за насилствена смърт, съобщават от полицията. Причината е задушаване от подпалил се телевизор.
Мъртъв е намерен 78-годишният К. А. от Асеновград, обявен за издирване на 25 юли тази година. Трупът е открит вчера около 11.30 часа в местността “Дългата пещера” над асеновградския квартал Горни Воден. При първоначалния оглед не са установени данни за насилствена смърт. По случая е образувано дознание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).