Двама загинаха в катастрофи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:48 / 10.07.2006
1867
22-годишен шофьор загина на място, а други трима души са тежко ранени и с опасност за живота след жестока катастрофа, станала вчера на пътя с.Анево -гр. Сопот. В 19.13 часа лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от П.Е./22/ от Сопот, при изпреварване на колона се блъска челно в насрещно движещата се кола “Рено Лагуна”с водач Р.А./44/ от София. Вследствие на удара са блъснати и две от изпреварваните от колоната коли - “Фиат Панда” с водач С.П./18/ от с. Анево и “Фолксваген Пасат”, управляван от А.П./21/ от същото село.

При тежкия инцидент водачът на голфа е загинал на място. Водачът на реното е получил фрактура на дясна бедрена шийка, а съпругата му П.З./39/, която е пътувала на предната седалка, е с черепно-мозъчна травма, фрактура на двете предмишници, фрактура на ребро и фрактура на двете глезенни стави. Возещата се на задната дясна седалка М.М./39/ от София е откарана в болница с тежка локсация на лява тазобедрена става.

По първоначални данни причината за катастрофата е изпреварване на колона от автомобили при наличие на непрекъсната разделителна линия и насрещно движение от страна на П.Е, който е бил без предпазен колан. Останалите участници в пътното произшествие са ползвали предпазните си колани.

37-годишен мъж от Цалапица е загинал на място, а други пет души са пострадали при катастрофа, станала вчера на пътя Пазарджик – Пловдив. В 19.25 часа лек автомобил “Форд Фиеста”, управляван от 34-годишната С.Д. от Пловдив, се сблъсква с “Москвич” с водач 72-годишната Н.Д. от Пловдив. От удара на място е починал пътуващият в първата кола И.К./37/. С.Д. е с локсация на тазобедрената става и е настанена в болница без опасност за живота. Другите двама пътници в същата кола- 30-годишната Й.А. от Цалапица и И.В./36/ от Пловдив са освободени за домашно лечение с контузии по тялото. Водачката на москвича е с комоцио и е под лекарско наблюдение, а пътничката с нея К.К./56/ от Пловдив е с контузии и фрактура на кост. По първоначални данни причината за случилото се е, че след изпреварване С.Д. губи контрол над автомобила и навлиза в лентата за насрещно движение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).