Две деца пострадаха при пътни инциденти в Смолянско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:28 / 31.07.2006
1218
Две деца са пострадали при пътни инциденти в Смолянско, съобщиха от Областната дирекция “Полиция” в града. 8-годишно момче е с натъртвания след катастрофа на пътя Мадан-с. Средногорци. Лек автомобил “ВАЗ”, управляван от 41-годишен маданчанин се блъснал в товарен автомобил “Шкода”, управляван от 35-годишния В.М. Водачът на камиона се опитал да извърши маневра за обръщане посоката на движение. Освен детето е пострадал и водачът на лекия автомобил.
При друг инцидент, станал в рудоземското село Чепинци, е пострадал 6-годишен велосипедист. Момчето се движело неправилно с велосипеда си вляво по платното за движение и излизайки от ляв завой, се ударило в насрещно движещия се лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от 27-годишен мъж от същото село. Детето е с разкъсно-порезна рана на десния крак. На пострадалото момче е оказана медицинска помощ във ФСМП – Рудозем.

Информацията е на агенция "фокус".

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).