Георги Петърнейчев: Фани Белнейска се извини на семейството ми, ще търся отговорност от хората, разпространили слуха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23 / 11.03.2006
1807
Приемам извинението на Фани Белнейска, защото разбирам нейната трагедия. За мен и семейството ми обаче, само извинение не е достатъчно. Това каза пред Агенция “Фокус” Георги Петърнейчев, заместник-министър на транспорта. И допълни: “Ще използвам всички законни средства, за да изчистя случая докрай. И всички, които са виновни, затова че създадоха от една трагедия, втора трагедия, ще трябва да си понесат отговорността и наказанието”.

Георги Петърнейчев каза още, че съчувства дълбоко на мъката на Фани Белнейска, както и на семейството й. “Само извинение обаче не е достатъчно. Отправил съм апел до всички инстанции за търсене на отговорност за това - кой разпространява един такъв слух, за който никой не може да каже кой и как го е пуснал, а се тиражира в национални медии”, бе категоричен той.

“Фокус” припомня, че късно снощи в предаването на пазарджишката телевизия “Телекабел” майката на жестоко убитите сестри Росица и Кристина - Фани Белнейска се извини на Георги Петърнейчев за замесването на името на сина му Атанас в убийството на двете й деца. По повод сутрешното си интервю в бТВ Белнейска заяви, че е била “подведена и подлъгана от водещия”, да разкаже за слуховете, които замесват името на Атанас Петърнейчев в убийството на децата й.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).