Градският басейн в Асеновград е готов да посреща посетители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 06.06.2024
1771
Градският басейн в Асеновград отваря врати за посетители на 10.06.24 г. (понеделник). Първата седмица обектът ще работи без прекъсване. От втората до края на сезона, всяка сряда плажуващите ще могат да ползват басейна до обяд, а четвъртък ще е почивен ден, тъй като ежеседмично се подменя водата. 

Работното време на Градския плувен комплекс е от 08:00 ч. до 20:00 ч. Освен големият басейн, на разположение на посетителите ще бъде и детският.

И тази година плувният комплекс беше освежен с текущ ремонт, за да е още по-приятно място за отдих, четене на книга, почивка или спорт на асеновградчани и гостите на града. На разположение на плажуващите са допълнително закупени нови чадъри и шезлонги, които са безплатни за ползване. 

Входната такса за възрастни е в размер на 7 лв., а за деца – 5 лв. Търговските обекти на територията на комплекса също ще работят. Има осигурени медицински лица, спасители и други служители, които ще се грижат за доброто поддържане на плажното пространство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Голям пожар до газоразпределителна станция край Пловдив
ЧСИ продава "златен" имот за 1 млн. лв., предназначен за болница ...
Искат възстановяване на ракетна площадка за борба с градушките в ...
Кметицата на пловдивския Бевърли Хилс: За разлика от другите насе...
Пожар край Пловдив, екипите са на място!
Тотал щета след пожара в едно от най-близките до Пловдив села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).