Гълъбово каза "ДА" на Елена Филева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:43 / 07.10.2023
3559
Гълъбовци приветстваха кандидата за кмет на община Куклен Елена Филева, 

кандидата за кмет на село Гълъбово Мария Камбурова и кандидатите за общински съветници от Коалиция "Партия Консервативна България“. 

На срещата Филева представи своята програма за развитие на община Куклен и в частност спешните решения, които ще се вземат по наболелите проблеми на село Гълъбово.

Кандидатът за кмет на селото Мария Камбурова запозна гълъбовци  със своите приоритети и спешните решения, които ще бъдат взети, ако бъде избрана за кмет на село Гълъбово.

“Екипът на Елена Филева е най-добрият, който застава със знания, умения и опит зад кандидатурата ми, подчерта Камбурова. Желанието ни е да върнем разцвета в селото, каза още тя и допълни, че доброто партньорство с общинския  кмет е гаранция за видимите резултати.

“Нека направим правилния избор с номер 68 в бюлетината на предстоящите  избори на 29 октомври“, призова кандидат-кметът Камбурова.

Жителите на селото споделиха на Елена Филева и присъствалите кандидати за общински съветници от листата на "Партия Консервативна България“ своите грижи и нерешени през годините проблеми, които не търпят повече отлагане.

"Решения на проблемите с чистотата, инфраструктурата, транспорта, питейната вода, отходната канализация има – нужни са спешни дела, публичен диалог, разумно харчене на обществените средства, качествени ремонти и прозрачно управление в услуга на гражданите“ - се съгласи с гълъбовци кандидатът за кмет на община Куклен Елена Филева.

"Всички заедно стигнахме до извода, че промяната е необходима, и че община Куклен заслужава и може повече, нужна е отговорност към  нас хората по селата“-категорични са жителите на Гълъбово.

Жителите на кукленското село поискаха втора среща в рамките на кампанията с Елена Филева, за да получат информация и разяснение относно проектите, които могат да бъдат реализирани в населеното място, тъй като явно общинската администрация нехайства или няма нужния капацитет, за да кандидатства по тях.

"Доброто партньорство с общинския  кмет е гаранция за видимите резултати. Нека направим правилния избор с номер 68 в бюлетината на предстоящите  избори на 29 октомври“, призова кандидат-кметът Камбурова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Регионални новини:
Известни спортисти и ученици се включват в благотворителната камп...
Ужасен сблъсък на един от най-опасните пътища, свързващ Пловдив с...
Голямо пловдивско село е едно от малкото места у нас, където се о...
В пловдивско село направиха първа копка за нов водопровод
Човек на Слави Трифонов стана заместник-кмет в община "Родопи"
Ремонти на тротоари и обособяване на нова търговска зона в "Запад...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).