ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Хората от Цалапица се възмущавали на измислени истории, кметът спокоен за жена си
Автор: Цвети Тончева 20:47 / 04.12.2023Коментари (1)11367
©
"Спите ли спокойно, семейство Данаилови, защото аз не спя, не само от болка, от стрес, но и от обида". Това написа съвсем скоро във Фейсбук тъщата на кмета на Цалапица Ваня Костадинова. 

Ето как продължава тя:

"Днес нашият внук, нашето слънце, става на 2 годинки, аз няма да мога да го видя, нали, и за неговата нежна психика не е добре да ме вижда в това състояние

Мислите ли, че всичко, което извършихте, не влияе на психиката на неговата майка Христина, мислите ли, че такава агресия от Ваша страна няма да се случи някой ден и пред него?

В главата ми са хиляди въпроси, на които не мога да намеря отговор. Пускам снимка на изгрева от болницата, красиво е, и днес го видях

Да е жив и здрав сладкият Даниел, да расте добро дете, да уважава и обича всяко живо същество, да помага и да бъде опора на неговата майка, защото тя няма друга подкрепа". 

Жената продължава и с още една публикация, отново със снимки, в които твърди, че е била пребита от родителите на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, а след това е била завлечена до контейнера за боклук пред къщата им. Майката пък на Ивайло, която е учителка в ПГТ" Асен Златаров" - Пловдив, "през цялото време, се забавлявала и толерирала агресията на съпруга си, без да спира да я обижда".

Ваня споделя и снимки в сегашното й здравословно състояние, от болницата, все още под наблюдение и голяма опасност, по думите и. Според нея това, че е паднала по стълбата, било нагласено и не било вярно.

Много от хората от селото се възмущават на писанията на майката на Христина и дори и препоръчват да отиде на психиатър.

От няколко дни върви и мълва, че момичето, заради което се случва всичко това в Цалапица, е едно и също. То било приятелка на убития Димитър, писали са си непосредствено преди да се случи убийството. От чата между двамата става ясно, че са имали дори интимни отношения.

В селото се говори, че същото това момиче е било харесвано и от единия от близнаците. Същото е замесено и в личната драма на кмета Ивайло Данаилов. Твърди се, че именно това момиче е неговата любовница, заради която се е случил побоя в къщата на родителите на кмета.

Ивайло Данаилов заяви за Plovdiv24.bg, че снощи жена му е излязла с публикация във Фейсбук, че неправилно се обвинява момиче, което няма нищо общо със семейството. Той самият е спокоен, защото няма от какво да се срамува. Има си достатъчно проблеми в кметството и не иска повече да се оправдава.

По думите му, в селото има около 10 души, негови врагове, които ровят и търсят всевъзможни начини да го очернят. Но той няма намерение да им обръща внимание. Жена му вече е спокойна, разбират се, направили са рождения ден на детето си. Хората от селото се възмущавали на измислените истории.

Plovdiv24.bg притежава чат кореспонденцията между убития Димитър и прословутото момиче, за което се знае, че е танцьорка и е непълнолетна. Кореспонденция, която на места е доста неприлична. От нея става ясно, че има нещо, заради което Митко се е ядосвал в последните часове от живота си, прилича на ревност.

"Най-мразя тези тъпи филми и селски номера, за какво си дойдох одеве, за какво? Бахти и скапаното село... Утре се махам", пише Митко. Той казва на момичето – оправяй се, а тя му казва "за какво да се оправям".

В чата има още и доста дръзки и смели думи от страна на момичето, които определено намекват за интимност между тях.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да минат през детектор на лъжата...Ако семейството си лъже ,какво ли остава за другите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: