Хванаха 3-ма отвлекли 15-годишно момиче

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:11 / 18.11.2005
1174
Само за броени часове служители на РПУ-Пазарджик, Септември и ПУ”Изток” заловиха двама мъже и една жена отвлекли 15-годишно момиче. Вчера около 13.30ч. пред входа на СОУ”Димитър Гачев”, намиращо се в кв.”Изток” помежду си разговаряли група ученички от ромски произход. Към тях се приближил лек автомобил “Фолксваген Голф” и возещата се в колата жена заговорила едно от децата. Тя успяла насила да натика момичето във ”Фолксвагена” и шофьорът потеглил с мръсна газ в неизвестна посока.

За случая са уведомени служителите на ПУ”Изток” и дежурния в местното РПУ. Светкавично е сформиран екип за издирване и са проведени заградителни мероприятия. Автомобила с отвлеченото момиче е засечен и след няколко минутно преследване спрян в началото на септемврийското село Ковачево. Белезниците щракнали на ръцете на 41-годишната С.С., В.Х.-31г. и К.Д.-24г., всички от Пазарджик. Непълнолетната девойка е предадена на родителите и . Тримата похитители са задържани с полицейска заповед за срок от 24 часа. Срещу тях е образувано полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).