Имало вероятност експертизите за убийството на сестрите да не стигнат докрай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:58 / 26.01.2007
1798
Ако експертизата, която чакаме от Англия стигне докрай това ще даде тласък на разследването, каза за Дарик радио окръжният прокурор на Пазарджик Иван Даскалов. Има вероятност това да не се случи, добави той, заради негодност на биологичния материал, взет от убитите.

Негодността на този материал се дължи на факта, че труповете са стояли прекалено дълго на открито при тежки метереологични условия, а не на небрежност при вземането му от страна на разследващите, каза още Иван Даскалов.

Няма основания да смятаме, че синът на министъра на транспорта Георги Петърнейчев има съпричастност към това дело, бе категоричен окръжният прокурор. Според Даскалов, обаче неразкриването на убийството, една година след него, е знаково за работата на цялата областна дирекция Полиция.

Според майката на убитите момичета Фани Белнейска една година е прекалено дълъг срок за разкриване на убийците и бавенето на полицията е необяснимо за тях. Упорито се говорило пред тях, че убийците са от Пещера, Брацигово, или околностите и че в курорта Свети Константин над Пещера за забелязали укриване на следи. Да се твърди всичко това със сигурност, без да се представят доказателства, е немислимо, смята още Фани Белнейска. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Община "Родопи" и турската Биледжик официално подписаха договор з...
Пуснаха движението по новия мост над река Марица
Новият мост над река Марица в Пловдивско е готов, днес пускат дви...
Това са всички кандидати за депутати от Пловдив област
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).