Иманяри задържани при разкопки край Хисаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 06.10.2004
1613
Двама иманяри са били заловени вчера в момент на археологически проучвания край Хисаря. Около 10.30 часа по сигнал на граждани служители от РПУ-Хисаря са задържали в местността “Козя Грамада” Георги И./ 57 г./ и Георги Т./ 44 г./ - и двамата от Етрополе, в момента на теренни проучвания. Мъжете работили с два металотърсача в старо римско селище. Полицаите са иззели детекторите за метал, кирка и лопата. Иманярите са задържани за 24 часа в районното управление. Георги Т. е с три присъди за кражби, които ефективно е изтърпял.

Служителите от ІІ РПУ са задържали пловдивчанин като заподозрян в кражба от апартамент в Пловдив. Във вторник около 05 часа от дом на бул.”Руски” след сваляне на мрежа за комари на прозорец Мирослав Д./ 20 г./ проникнал в жилището, откъдето успял да открадне мобилен телефон, часовник “Касио” и епилатор. Собственикът на апартамента усетил крадеца и с помощта на полицаи той бил заловен. Срещу Мирослав Д. е образувано бързо полицейско производство. Той е задържан за 24 часа. Служителите от същото районно управление са задържали и 24-годишната Надежда П., която в началото на месеца от бар “Тарикати” в Пловдив откраднала мобилен телефон на пловдивчанин.

Бързо полицейско производство е образувано срещу 29-годишен мъж от Пловдив, управлявал пиян автомобила си. Вчера в 03.20 часа на ул.”Крайна” в областния град автопатрул на VІ РПУ спрял за проверка лек автомобил “Опел Омега” с водач Запрян И. При извършената проверка с техническо средство е установено, че Запрян И. е бил зад волана с 2.8 промила алкохол в кръвта. Той е задържан за 24 часа в районното управление.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бивш военен пилот за инцидента край "Граф Игнатиево": Избрали са ...
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).