Иван Тотев: Всяка партия с агитационна колонка? Възможно или абсурдно?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:44 / 19.05.2009
1455
Скептичен към заявените добри намерения на общината само на определени места да се разлепва предизборна агитация е лидерът на ГЕРБ Иван Тотев, който бе сред водещите пловдивски политици, които вчера сутрин подписаха при кмета Славчо Атанасов декларация против плакатната война.
ГЕРБ ще лепи ликовете на своите кандидати само на разрешените места. По предложение на БСП не чрез жребий, а по реда на номера на бюлетината, върху определенотото място отляво надясно ще се лепят поред партиите - за всяка по колонка.

"Това е абсурдно и смешно", смята Тотев и го прави песимист за резултатността на утрешната среща със заместник-кмета Руси Панчев, защото наредбите според него трябвало да бъдат възможни за изпълнение. Доста мургави съграждани били ангажирани в разлепването на плакатите и нереално било да се очаква те да знаят точно коя колонка на коя партия е.

"Смятам, че тази система няма да работи и ще ощети партии, които залагат на такава информационна кампания за сметка на други политически сили, които имат възможности да рекламират по много начини своя номер", предположи Тотев пред репортер на Plovdiv24.bg.

С 8000 плаката ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Пловдив, ще имат около 15 билборда и много лични контакти и срещи с хората.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).