Изненадаха баба Дори с подаръци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 10.10.2012
2389
Изнесен час - в дома на баба Дори от Крумово - проведоха в Световния ден на психичното здраве учители и възпитаници на Социалния учебно-професионален център към Комплекса за социални услуги "Св. Георги" в Пловдив. Те възнамеряват да направят обитаема банята на 86-годишната жена, чийто дом изгоря през декември миналата година. Фаянсовите плочи и всичко, необходимо за монтирането им по стените, са осигурени от ГЕРБ Пловдив Област. 

"Присъединяваме се към инициативата за възстановяване дома на възрастната жена, защото самите ние сме социално заведение и знаем колко е важна подкрепата и съпричастието на хората и институциите към всички, които са в нужда", сподели директорът на социалното заведение Апостол Делев.

По думите му възпитаниците на КСУ "Св. Георги", които изучават професията на строителя, ще имат възможност да покажат наученото и едновременно с това да помогнат на баба Дори. В КСУ "Св. Георги" за професията строител се обучават хора над 18 години с намалена трудоспособност. 

При срещата си с възрастната жена днес Апостол Делев я изненада с два подаръка, които ще направят живота й по-лесен и по-приятен - хладилник и телевизор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).