Изнесени приемни на кмета на Община Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:06 / 11.10.2012
1175
Продължават постоянните приемни на кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, както и изнесените по населени места. Това води до по-добър резултат при търсенето на решения на проблемите, които хората поставят. Жителите на населените места имат възможност да задават въпросите си лично и веднага да получават отговор от кмета, зам.-кметове, директори на дирекции и началник на отдели, които също присъстват на срещите. 

На състоялата се изнесена приемна в с.Дъбене на 10.10.2012 г. бяха поставени въпроси за ученическия транспорт до Сопот и Карлово и дупките по пътищата в селото. Предложена бе смяна на наличните контейнери за смет с кофи по главните улици.

Д-р Кабаиванов каза, че до края на годината проблемът с дупките по пътищата ще бъде решен, както и обмислено предложението, относно вида на съдовете за твърди битови отпадъци. За яснота на жителите ще бъде изготвена и справка за събираемостта на данъци и такси за с.Дъбене и предоставените средства от Община Карлово /с нея може да се запознае всеки, който желае в кметство Дъбене/.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).