Камион се преобърна край Белащица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 09.11.2005
940
На 08.11.2005 г. към 18:50 часа до село Белащица, община Родопи, област Пловдив камион “Шкода Мадара” и водач Арменак К. Гарабедян се е обърнал. Камионът е бил натоварен с камъни, съобщават от РДВР Пловдив. При спускане по наклонен участък от пътя товарният автомобил се блъснал и съборил два бетонни стълба на електрическата мрежа. След като ги влачил 140 метра, се преобърнал на пътя. Водачът на камиона е с контузни рани по тялото. Оставен е на домашно лечение след медицински преглед.

На мястото на инцидента пред входа на хотел “Релакс” в селото са дошли и оказали помощ спасители от Отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Дирекция "Гражданска защита" - област Пловдив.

Камионът е изправен и отстранен от пътя, а причините за инцидента се разследват от КАТ. По първоначални данни инцидентът е предизвикан от шофиране с несъобразена скорост и претоварване на камиона.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).