ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Кандидатът за кмет на Ръжево Конаре Иван Гинов обеща маршрутна линия от Пловдив до селото при победа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 21.11.2013Коментари (1)3996
©
Кандидатът за кмет на село Ръжево Конаре, община Калояново, подкрепен от ПП ГЕРБ, Иван Гинов се срещна в читалището с жителите на селото. Пред тях кандидатът представи мотивите, които го карат да се кандидатира за поста. В началото на срещата той направи кратка равносметка на нещата, които не са се случили в населеното място, заради безхаберието или нежелание на бивши кметове на селото. За пример Гинов даде факта, че Ръжево Конаре е можело да бъде общински център, да има жп линия, която да минава през селото, но тези неща не са се реализирали. 

За да се случат добрите неща за селото, Ивано Гинов обяви, че ще даде всичките си сили, ако му бъде дадена тази възможност на изборите в неделя. Според кандидата кмет се избира не, за да стоиш на една маса с него, а за да работи за селото. 

"Каква е ползата, ако кметът ни е приятел или съпартиец, ако улиците са кални и няма канализация, а младите хора се изселват в града", попита риторично Гинов. 

В края на обръщението си Иван Гинов каза, че фактът, че живее с селото със семейството си, че тук са децата и внуците му, е достатъчна гаранция, че ще вложи всичките си усилия, да направи така, че добрите неща да се случват тук. И обеща - маршрутна линия от Пловдив до Ръжево Конаре, довършване на пречиствателната станция и канализацията, както и благоустрояването на Ръжево Конаре. Дали съселяните са му повярвали, ще проличи на изборите в неделя - 24 ноември. 

В Деня на християнското семейство областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област и народен представител от 42 НС Здравко Димитров и кандидатът за кмет Иван Гинов, подкрепен от ПП ГЕРБ, ще открият в село Ръжево Конаре, община Калояново, детска площадка. Тя е из
©
градена изцяло според европейските изисквания с гумено противоударно покритие, има пързалка, люлка и катерушки. 

Това е първият детски кът в населеното място, където малчуганите ще могат да играят безопасно. По-късно двамата ще се срещнат с Гроздана Велева - жената, чиято къща изгоря след пожар през октомври. Велева ще бъде подпомогната с определена сума от партийната субсидия, предвидена за предизборната кампания.

На 24 ноември в село Ръжево Конаре, община Калояново, ще се проведат частични избори за кмет. За поста ще се борят Димитър Груев от СДС с бюлетина №1, Иван Гинов, подкрепен от ПП ГЕРБ, с бюлетина № 2 и Рада Шикова от БСП с бюлетина №3. 1245 са жителите на населеното място, които имат право на глас. Гласуването ще става в 2 секции в училището. до частичните избори се стига заради смъртта на предишния кмет Боти Паничарски.


Още по темата: общо новини по темата: 3
24.11.2013 »
24.11.2013 »
22.11.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте,тази вечер бяхме на Малката базилика, но тя беше затворена.Много хора останаха разочаровани,а пазачът вдигаше рамене.Днес не вали и е погходящо за музеи,а те -затворени. Абеше обявен,че от 20 ч. ще свири и квартет.Защо подвеждат хората? С уважен
на 21.11.2013 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Лято 2024
Природни стихии
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: