Кметът на Асеновград с жест към Донка Георгиева за пенсионирането й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:16 / 01.10.2024
558
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев връчи плакет на г-жа Донка Георгиева, която се пенсионира като директор на ОУ "Панайот Волов“ в кв. "Долни Воден“. Ръководната функция тя е заемала в последните 5 години. 15 години пък е била зам.-директор на същото учебно заведение.

А останалият й трудов стаж е преминал в отдаденост на децата – като учител. "Ние с Донка Георгиева бяхме съученици, тя беше сред отличниците на класа. С най-добри пожелания поднасям този плакет "Асеновград“. Бъдете жива и здрава дълги години. Приемете моята благодарност, от името на асеновградчани, за всичко, което сте направили в професионален план в името на училището и учениците Ви“, каза пред присъстващите кметът д-р Грудев.

"За мен този жест, от страна на общината, е огромно признание за дългогодишния ми труд. Благодаря на д-р Грудев за съдействието и подкрепата и на всички, с които сме си сътрудничели от община Асеновград. Работих с душа и сърце и това, което бих казала на младите директори, е да имат търпение, да обичат много децата и професията си! Смятам, че така ще постигнат най-добри резултати“, посочи, на свой ред, Георгиева. Освен плакет "Асеновград“, кметът д-р Христо Грудев й поднесе красив букет цветя и подарък със сантиментална стойност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).