Кметът на "Родопи" претърпя инцидент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:27 / 22.07.2024
5413
Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов е претърпял в неделя инцидент и е скъсал ахилесово сухожилие. Заради здравословния проблем Михайлов няма да подпише лично договора за побратимяване с община от италианския остров Сицилия и праща там заместници. Всъщност, ето какво написа самият общински кмет:

"За съжаление преживях инцидент. Скъсах ахилес на левия крак и утре (б.а. - понеделник) ще ми бъде извършена оперативна интервенция.

Днес (б.а. - неделя) трябваше да излетя за Италия, за да подпиша официално споразумение за побратимяване между Община "Родопи" и Община Барчелона Поцо ди Гото, която се намира в северния край на остров Сицилия, Италия.

Въпреки това, споразумение ще бъде подписано. За Барчелона заминаха моите заместници Емилия Иванова и Рени Караилиева, Боряна Бръзкова - зам.- председател на Общинския съвет и Иванка Петкова – секретар.

Възстановяването ще бъде дълго. Надявам се операцията да бъде успешна и по-бързо да захвърля патериците. Оставям се в ръцете на специалистите от УМБАЛ "Пълмед".

Plovdiv24.bg пожелава на Павел Михайлов пълно възстановяване.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор стреля през отворения прозорец на автомобила си в Пловдивс...
Казаха колко време за реакция са имали загиналите пилоти
Патриарх Даниил отправи съболезнования към семействата на загинал...
Намериха черната кутия на разбилия се край Граф Игнатиево самолет...
Кметът на Кричим отправи официално предложение до кмета на Пловди...
Двама шофьори са в болница след челен сблъсък край Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).