Къщата в Карлово, в която беше разкрита нарколаборатория, е купена от задържания чужденец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:11 / 16.01.2005
1135
Къщата на бул. "Освобождение" 20 в Карлово, в която в петък през нощта полицията разби лаборатория за производство на амфетамина "Спийд", е купена с пари на Шереф Кархаман, холандски гражданин от турски произход. В нея живее с двете си дъщери 50-годишната Бахрие М., която в Карлово познават като Бахар или Бистра. Дъщерите са съответно 33 и 28-годишни, неомъжени, майката е разведена от 20 години. Преди да бъде купена къщата, жените живеели на квартира. Това съобщава в-к "Монитор", позовавайки се на сведения от съседи. Връзката между жените и производството на дрогата все още не е ясна.
Според разказите на съседи, Бахрие се запознала с Шереф Кархаман преди 5 години при едно от поредните си излизания зад граница в търсене на работа. Преди това работела в консервната фабрика в Карлово. В Холандия била наета за домашна помощничка на Шереф. Доверието му завоювала, когато веднъж попаднала на скрита в дома му голяма сума пари, но не взела нито една банкнота. Шереф Кархаман заживял с нея на съпружески начала, но не се оженили, тъй като имал семейство в Турция.
Съседите им в Карлово разказали още, че често виждали чужденеца, но за около две години бил изчезнал. След ареста му стана ясно, че по това време е бил в холандски затвор отново за производство на наркотици. По това дело са били осъдени още 10 човека. По думите на ген.-лейт. Бойко Борисов Кархаман е член на терористичната организация "Сивите вълци".
Още по темата:
Разбита нарколаборатория за синтетични наркотици в Карлово

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).