Лаещо куче и стопанинът му с наранявания след стрелба с въздушна пушка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43 / 08.06.2009
1325
Младеж бе заловен от полицията, след като стреля с въздушна пушка в село Борец. Ранени са 46-годишен мъж и кучето му. До момента полицията е установила, че снощи около 20 часа трима младежи на връщане от стадиона и минавайки покрай къщата на Г.В., били залаяни от кучето му. Единият от групата - И.Г. /20 г./, се ядосал и стрелял с въздушната си пушка срещу животното и го ранил в крака. Стопанинът на кучето се развикал и между него и младежите възникнал скандал, при който тримата започнали да хвърлят камъни срещу мъжа. Г.В. е заявил в полицията, че срещу него също е било стреляно.

При разправията мъжът е бил ранен в областта на главата – има повърхностна рана зад ухото. След оказаната му медицинска помощ, той е бил освободен за домашно лечение. И.Г. е задържан от полицията за 24 часа, а въздушната пушка е иззета. Работата по случая продължават служители на РУ-Раковски.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...
Mоторист е загинал на място след катастрофа край Кричим
Камион гори на "Тракия" на 30 км от Пловдив
Заводът за хартия в Стамболийски затваря от 1 октомври
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Община "Родопи" и турската Биледжик официално подписаха договор з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).