Министрите Гагаузов и Мутафчиев на откриването на моста на с.Трилистник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 18.08.2006
736
Министрите Асен Гагаузов и Петър Мутафчиев ще присъстват на официалното откриване на новия мост над р. Стряма в пловдивското село Трилистник. Съоръжението ще бъде открито от кмета на община "Марица" Запрян Дачев. Милион и половина лева от общинския бюджет са вложени в изграждането на съоръжението, което осигурява връзка между трите села Маноле, Манолско конаре и Трилистник. Мостът позволява и директна връзка между тези селища и автомагистрала "Тракия". Пловдивският митрополит Арсений ще отслужи тържествен водосвет по повод пускането на съоръжението в експлоатация. Гости на церемонията ще бъдат още бившият депутат от микрорайона Леда Милева и областният управител Тодор Петков.

Припомняме, че изграждането изцяло на нов мост се наложи, след като предишният пострада при наводненията през август миналата година. Временно там бе поставено дървено съоръжение с метална контструкция, дарено от бившия министър на отбраната Николай Свинаров. Информацията е на радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...
Mоторист е загинал на място след катастрофа край Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).