Министър Петков откри възобновения контролно-технически пункт на КАТ в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 25.02.2006
887
Възобновеният контролно-технически пункт на КАТ в Карлово тържествено бе открит днес от министър Румен Петков. На церемонията присъстваха депутати и представители на изпълнителната власт и обществеността в града. Министър Петков подчерта, че новата придобивка е направена в интерес на хората и ще им спести време и средства. Изграждането на пункта, допълни той, е резултат от доброто партньорство между местните органи за самоуправление и МВР. От името на общината заместник-кметът на Карлово благодари на министър Петков за доброто взаимодействие, което местната власт е изградила с полицията за опазване на обществения ред, спокойствието и сигурността на гражданите.Той изрази увереност, че това добро сътрудничество ще продължи.

Пунктът на КАТ бе възстановен в изпълнение на стратегията “Полицията в близост до обществото” и с цел подобряване на административното обслужване на гражданите от общините Карлово, Сопот, Калояново и Хисаря. На територията на тези общини живеят близо 100 000 граждани и до момента са регистрирани около 60 500 моторни превозни средства. В пункта, разположен на терен от 6005 кв. метра и със застроена площ от 453 кв. метра, ще се извършват регистрация и пререгистрация на МПС, спиране и пускане в движение на автомобилите и контрол на МПС.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).