Мирослав Стоянов: Неоснователни са опасенията на хората, че нещо ще бъде прикрито от убийството в Белово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:10 / 19.11.2007
2194
"Напълно неоснователни са опасенията на хората, че нещо ще бъде прикрито, защото няма как да се случи това", заяви за радио "Фокус" - Пазарджик говорителят на Областната дирекция на полицията Мирослав Стоянов, по повод притесненията на жителите на Голямо Белово за липсата на информация за убийството този петък в кафене в Белово. "Полицията и прокуратурата в момента работят абсолютно активно, съвместно и си вършат работа съгласно закона. Всичко, което е необходимо по закон, се спазва и се работи по случая под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура", информира още Стоянов.
Радио "Фокус" - Пазарджик припомня:
Млад мъж почина след нанесен му побой в беловско заведение, съобщиха от полицията в Пазарджик. Четиримата извършители са задържани в ареста на РПУ - Септември. Цялата случка се разиграла около 23.45 часа в петък, в местно кафене. Видимо почерпеният Н.П., на 24 г. от Голямо Белово, се спречкал със седящ на една от съседните масите посетител. Закачката обаче прераснала в сбиване, в което се включили още трима мъже. Минути по-късно Н.П. починал пред входа на заведението. На мястото веднага пристигнали екипи на РПУ - Септември, ПУ - Белово и Спешна помощ. Униформените незабавно задържали участниците в побоя Д.Д., на 25 г. от Ветрен, и М.Е., на 34 г., Г.Г., на 26 г., А.Н., на 20 г., всичките от Пазарджик. Трупът на починалия е откаран за аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик. За случилото се незабавно е уведомен прокурор от Окръжната прокуратура в областния град, който е удължил срока на задържането на четиримата със 72 часа. Образувано е полицейско производство, работата по случая продължава.

Източник: радио "Фокус" - Пазарджик

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).