Младежи обменят знания и опит по проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:49 / 02.10.2013
706
Община Асеновград и църквата "Свети Никола" кандидатстват с проект за обмяна на опит с православна църква в Прага, Чехия.

Проектът е насочен към деца и младежи от 13 до 26 години от различни държави в Европа - Чехия, Полша, Украйна, Румъния, Русия. Главната цел на проекта е младите хора да се опознаят, да обменят мисли и знания, опит, както и всеки да разкаже за етнокултурните ценности на своята родина.

Младежите трябва да отговорят какво според тях означава думата "смелост", като могат да подкрепят отговора си с рисунки, стихове, есета, разговори. 

Целевата група на проекта са деца и младежи в неравностойно положение, които нямат възможност да пътуват в чужбина и да опознаят бита и културата на други народи. При одобрение на проекта обмяната на опит ще е през месец май, като в пътуването ще участват 7 избрани лица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска облас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).