Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си доброволно, отново атакува съседите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:20
2702
Незабавна намеса предприели служители от РУ-Асеновград по сигнал за конфликт между жители на село Богданица. Според предварителните данни в петък вечер мъж влязъл в дома на свои съседи, въоръжен с дървен прът и с намерение да се саморазправя заради влошени взаимоотношения.  

Атаката на неканения гост обаче била отблъсната от трима обитатели на жилището, които му нанесли побой. Пострадалият е транспортиран в пловдивска болница, която по-късно напуснал по собствено желание.

На следващата сутрин отново се върнал на адреса на опонентите си и счупил обзорните стъкла и фаровете на паркиран отпред лек автомобил, заради което срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК.

Срещу тримата му нападатели, двама от които с криминалистични прояви и присъди, е започнато досъдебно производство за причинена телесна повреда – чл. 129, ал. 2 от НК. Работата за изясняване на всички факти и обстоятелства около случая продължава.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).