Мъж загина нелепо край разклона за Цалапица, полицията затвори пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:42 / 20.09.2013
5829
Днес около 14 часа на тел. 112 е съобщено, че край разклона за село Цалапица на стария път между Пазарждик и Пловдив е паднала гъста димна завеса от запалени сухи треви. Минути по-късно бил получен сигнал, че в същия район е настъпила катастрофа с пострадали. На място е установено, че тежко са ранени 72-годишна пловдивчанка и мъж с неизяснена засега самоличност. Двамата били блъснати на пътя от лек автомобил "Пежо" с 21-годишен водач от Пазарджик, докато оглеждали форда си. 

Малко преди жестокия инцидент между колата им и друг автомобил от същата марка било настъпило леко пътнотранспортно произшествие поради неспазена дистанция. На път за болницата мъжът е починал. Жената е с опасност за живота. До приключване на работата по изясняване на ситуацията пътят временно е затворен и движението на превозни средства е отклонено по обходни маршрути.

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).