Най-ефективните инвестиции в туризма - в хотел ''Девин''

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:22 / 14.12.2004
729
На официална церемония, спонсорирана от Пловдивския международен панаир, снощи в хотел "Хилтън" бяха връчени наградите на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в областта на туризма. Призовете се присъждат в девет раздела и се раздават за девети път. Награда за най-ефективна инвестиция в туризма получи "Роял Холидей" АД за новоизградения "спа" хотел в Девин. Освен традиционните туристически услуги хотелът развива и балнеология, което до голяма степен е повлияло за присъждане на наградата, заяви Благой Рагин, председател на БХРА. Другата заслуга на дружеството е реконструкцията на Парлапановата къща в с. Боженци, която ще бъде отворена за посещения съвсем скоро.
За мениджър на годината бе обявена Йовка Иванова - "Мусала палас", Варна. Градски хотел на годината е "Бистра и Галина" в Русе, най-добър ваканционен хотел - "Хелена Ризорт" в Слънчев бряг, най-добър семеен хотел - "Фенерите" в село Кметовци, Габровска област. Наградата за принос за изграждане на туристическия имидж на България получи хотел "Царевец" във Велико Търново. За най-добър ресторант е обявен софийският "Манастирска магерница", за най-успешно развиваща се ресторантьорска верига е Happy Bar&Grill. Призът за ефективна публикация за туризма бе присъден на в-к "Капитал".

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).