Натоварено е движението по пътя Пловдив - Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:05 / 09.09.2012
2295
Натоварено е движението по пътя Пловдив - Смолян и край "Триградското ждрело", засилено е и полицейското присъствие, съобщи директорът на ОД МВР - Смолян комисар Кирил Хаджихристев. Заради организираните празнични мероприятия в областта, е интензивно движението по главен път Пловдив - Смолян. Има полицейски наряди по най-натоварените участъци. След приключването на събора в село Ягодина, където имаше около 10 000 гости, е изключително натоварено движението по пътя с. Ягодина - Триград, в участъка на Триградското ждрело, където пътят е много тесен, каза комисар Хаджихристев. Там е въведена временна организация на движението, като се спират автомобилите от едната посока от служители на "Пътна полиция" за 10 - 15 минути, за да преминат автомобилите в другата посока.

Водачите да проявят разбиране и търпение, въпреки образуването на колони, защото временната организация осигурява безопасното преминаване през терена.
В Неделино също има мероприятие, посетено от около 30 000 души, интензивно е движението в посока Неделино - Смолян и Неделино- Рожен - Пловдив.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).