Образуваха се свлачища, напукаха се и паднаха подпорни стени в област Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 16.03.2006
848
Нови свлачища и паднали подпорни стени се образуваха в селата Загражден, Давидково и Стърница, община Баните, предаде радио “Фокус” - Смолян. Затворен е пътят за с. Треве, съобщиха от "Гражданска защита". В с. Кушла, община Златоград, са напукани стените на къща, която застрашава и съседната къща. Семействата от двете жилищ са евакуирани, електрозахранването е прекъснато. В с. Сопота, община Рудозем, има паднали скални маси на улици, едната лента за движение е затворена,. В с. Елховец има наноси на улици и запушен водосток. По пътя Рудозем-телевизионната кула има свлечени маси и паднал скат на пътя, който е затворен.

На улица “Ропотамо” в гр. Чепеларе е разрушена подпорна стена с дължина 40 метра, в града също има и свлечена земна маса, която застрашава триетажната къща на Живко Ковачев, в с. Малево също има свлечена земна маса около 60 куб.м., която е опряла в задната стена на къщата на Никола Николов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).