Община "Марица" се отчита по проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:35 / 16.09.2013
1674
На 18 септември 2013 г., сряда, ще се проведе заключителна пресконференция по проект "Модернизиране на кариерното развитие на служителите от общинската администрация чрез учене през целия живот".

Пресконференцията ще се състои от 11.00 часа в Регионален пресклуб БТА-Пловдив, пл. "Централен" 1.

Информация по приключилите дейности и резултатите, постигнати по проекта ще представи Димитър Иванов, кмет на Община "Марица".

В срещата участие ще вземат партньорите на Община "Марица" по проекта - Карло Панцера - кмет на Община Вобарно, Република Италия, Давид Салдони - кмет на Община Сайент, Кралство Испания и Жауме Казалс - кмет на Община Навас, Кралство Испания.

Информация по успешното приключване на проекта ще представят Стефан Цанков, заместник-кмет на Община Марица и Теодор Даскалов, ръководител на проекта.

Проектът "Модернизиране на кариерното развитие на служителите от общинската администрация чрез учене през целия живот" се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Партньори на Община "Марица" по проекта са Общините Сайент и Навас от Кралство Испания и Община Вобарно, Република Италия.

Общата стойност на проекта - 642 756 лева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).