ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Общински детски комплекс, безплатни занимания за децата и стипендии за изявени ученици сред приоритетите на Виолета Христодулова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 20.10.2023Коментари (0)1328
"За мен е чест и отговорност, че съм кандидат за кмет на нашето родно село. А на въпроса "Защо искаш да станеш кмет?“, отговорът е лесен – Защото искам да променя облика на Радиново към по-добро.“, така започна разговора с жителите на селото Йордан Дашев, кандидат за кмет на село Радиново с номер 1 в бюлетината.

"Имам желанието и енергията за непрестанна работа и ще работя от сърце и душа да имаме асфалтирани улици, да имаме нормални тротоари, чисти и поддържани, да развиваме спорта и културните дейности, всеки един жител на селото да усеща грижата на кметството. Вратите му ще са отворени за всеки един от вас. Но смятам да не чакам проблемите да дойдат при мен, а аз да отида при тях. За да работя успешно по всички направления ще ми трябва екип, а най-силният екип сте вие жителите на село Радиново.“, заяви приоритетите си за управление Дашев.

"Общинската политика, е преди всичко правила- как се харчат нашите пари, как се усвояват средства от европейските фондове, как се стимулира бизнеса, как се привличат инвестиции. Няма човек, който да смята, че общината може да разреши всичките му проблеми. Но дълбоко в себе си хората таят чувството, че с промяна в приоритетите, можем да направим така, че всеки да има по-добър живот. И затова в центъра на нашата програма сте вие, жителите на нашата община.“, сподели Виолета Христодулова.

Кандидатът за кмет на община Марица представи визията си за развитие на общината, като акцентира върху нейното най-голямо богатство- децата. "Предвиждаме създаване на Общински детски комплекс, който да осигури безплатни занимания по интереси в детските градини в областта на чуждите езици, изкуствата и спорта.

Така ще бъдат създадени условия децата да развиват своите таланти. Ще създадем и Общински фонд за осигуряване на стипендии за изявени ученици от училищата в общината. Във всяко училище ще има електронна библиотека, за да могат учениците да подготвят своите уроци или да получават допълнителни знания в условията на свободен и лесен достъп до образователна литература.“, коментира промените, които предлага кандидатът за кмет с номер 1 в бюлетината Виолета Христодулова.

Жителите на селото споделиха и още един проблем, който касае развитието на спорта, и по-специално игрището за футбол, което е неизползваемо и желанието им да бъде учреден футболен клуб. Задължение на местната власт ще е подкрепата за това начинание, както и строителството на нови детски и спортни площадки, увери ги Виолета Христодулова.

В подкрепа на ангажиментите, които имат представителите на листите с номер 1, отношение взе и кандидатът за общински съветник от Радиново Петко Аскерлаков. За него е от особена важност да се отстояват интересите на хората, да се работи за развитието на селото и на общината.

"Всички искаме да живеем в добре уредени села, в които да е помислено за всички – от най-малките ни жители – децата, до хората, които заслужават достойни старини. Ако и вие мислите като нас, може да ни подкрепите на 29 октомври с номер 1 в трите интегрални бюлетини - за кмет на Община Марица – Виолета Христодулова, за кмет на село Радиново – Йордан Дашев, и с номер 1 за общински съветници - с преференция 117 за мен.“, призова своите съселяни Аскерлаков.


Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: